20 Νοεμβρίου, 2007

Βολτες στους δρόμους με τις κάμερες...

"Κυβερνητικοί κύκλοι επιχείρησαν να υποβαθμίσουν την παραίτηση και τις καταγγελίες μιλώντας για ηρωική έξοδο του κ. Γουργουράκη, του οποίου θύμιζαν με νόημα ότι είχε λήξει η θητεία. Είναι σαφές ότι δέχτηκαν με ανακούφιση την παραίτηση καθώς αποφάσεις της Αρχής είχαν εκθέσει την κυβέρνηση (δύο φορές πρόστιμα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τις κάμερες κ.ά.), η οποία προχωρεί -έστω και με πολύμηνη καθυστέρηση- στην αντικατάσταση του παραιτηθέντος προέδρου. Εντονα ακούγονται τα ονόματα του πρώην εισαγγελέα του Α.Π. Δ. Λινού και του πρώην αρεοπαγίτη Μιχ. Μαργαρίτη, γνωστού ως προέδρου στη δίκη της 17Ν."(E, 20/11/2007)

Μια παρέα. Πολύ πολύ χαίρομαι. Να μην έρθει κανενα καινούριο όνομα και νιώσουμε άβολα. Υπέροχοι άνθρωποι με διάυγεια νού και ευρύτητα πνεύματος. Είχα πετύχει τον κ. Μαργαρίτη σε μια αίθουσα να λεει ανέκδοτα. και τα έλεγε καλά οπώς και ότι αναλαμβάνει.
Οι κάμερες μας κάνουν να νιώθουμε εκτός από ασφαλείς και σημαντικοί. Επομένως προς τι οι διαφωνίες; ας μη πηγαίνει κανείς στις πορείες. ή καλύτερα γιατί πρεπει να πηγαίνουν εκεί που προγραμμάτισαν την πορεία; ν αλλάξουν διαδρομή να μη παραιτείται και ο κόσμος ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: