24 Μαρτίου, 2008

Πληκτρολόγιο και άλλες πολυτέλειες..

"Παγκόσμια κρίση-χειρότερη από αυτή του του 30' "-δηλαδή όσα λίγα ξέραμε θα χαθούν. πως να πιστέψω πως από εκεί που επιθυμούσα το i-phone θα βρεθώ με no-phone και το γλίστρημα στα πλήκτρα θα είναι και αυτό μια πολυτέλεια. "Πολυτέλεια", λέξη κοντά στο "Συντέλεια" και ούτω καθεξής.
Εχθές συζητούσαμε τι θα συνέβαινε σε έναν εμφύλιο στην Ελλάδα. Ομόφωνα αποφανθήκαμε ότι μέσα σε μια μέρα θα είχαμε αλληλοκαρφωθεί και χαφιεδαστεί (σαν το "¨διασκεδαστεί") και παρακαλώ επιτρέψτε μου το γλωσσοπλαστικό συναίσθημα, και με λίγα λόγια αφανιστεί...
Ιστορικά είναι η ώρα να το ξαναζήσουμε. Μη ξεχνάμε, από το 74' είναι η μεγαλύτερη περίοδος ειρήνης που έχει διανύσει αυτό το καταραμένο κράτος, καιρός να τελειώσει.
Δεν πιστεύω ότι μπορεί καποιος να φανταστεί την πορεία μας μετά από 15 χρόνια. Θα ήθελα έναν "ακτιβιστή-ομοφυλόφυλο" [καινούριο επάγγελμα..] να κάνει μια πρόβλεψη. Όταν όλα χάνονται και αυτοί ασχολούνται με το γάμο, σίγουρα κάτι ξέρουν παραπάνω...
Τόσα χρόνια ακουγα για τη γενιά του μηδενός, για το "τελος", για την "last day", και μάλλον ήρθε. Αν δεν πονέσει, καλώς να έρθει, όσο πιο γρήγορα μπορεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια: