22 Ιουλίου, 2008
18 Ιουλίου, 2008
Το άλλο με το τζιπ cherokee του Δημάρχου το ξέρετε?
"Πλήρωσαν χρέη του δήμου από τις δωρεές για τους πυρόπληκτους" άρθρο της σημερινης "Ε"http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=85016512
Αυτοί είμαστε όταν παίρνουμε θεσεις σε δημαρχιακα/νομαρχιακα και πάσης φύσεως συμβούλια.
το άλλο με το πολιτιστικό κέντρο Αστυνομίας το ξέρετε?
Ημέρα Τετάρτη στη βουλή σε συζήτηση το σχέδιο νόμου για το πολιτιστικό κέντρο της Αστυνομίας. Άκουσα ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ, όλοι το καταψήφισαν και ΄κατήγγειλαν την καταστρατήγηση των κανόνων δόμησης και τον ακρωτηριασμό του χώρου πρασίνου του Γουδιού για να χτίσουν κατι που θα υπερβαίνει σε επιφάνεια το σημερινό κτίριο της Αστυνομίας, θα περιλαμβάνει υπόγεια γκαράζ και χώρους, θα χτιστεί από ιδιωτη και όλα αυτά για να "διδάσκεται η ιστορια της αστυνομίας" προκειμένου να αποφευγονται λάθη του παρελθόντος....Για διευθυντή αναζητούν κάποιον με γνώσεις πάνω στο διεθνες έγκλημα και θητεία στο εξωτερικό!για να διοικεί το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Άλλοι είπαν ότι ο ιδιώτης κάτι θα ζητήσει για αντάλλαγμα (τι????????), αλλοι ότι αμερικανοί πράκτορες θα εκπαιδεύονται (??), άλλοι ότι ειναι υποπτο να χτίζει κτίριο τεράστιας επιφάνειας με γκαραζ και υποδομες ηλεκτροτεχνικές για να διδάσκεται η ιστορία και όλοι συμφώνησαν ότι προτιθενται να φτιαξουν άλλο ένα ΕΚΤΡΩΜΑ στην περιοχή Γουδιου!!!
Προσωπικά βαρέθηκα την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ,την ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ κ την ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!!!!!!!
16 Ιουλίου, 2008
http://www.spiegel.de
Ich dusche seltener =κάνω ντους πιο αραια....
Οι Γερμανοί ξέρουν να επιβιώνουν και όταν η κοινωνία τους περνάει κρίση, τα μέσα ενημέρωσης αντί μόνο να διαπιστώνουν το πρόβλημα, παρουσιάζουν λύσεις...Άλλοι αραίωσαν την πολυτέλεια του να κάνεις ντους, άλλοι θερμαίνουν μονάχα το υπνοδωμάτιο του παιδιού τους και άλλοι πήραν τα ποδήλατα (σε όλη τη διάρκεια του χρονου)!
πως το βλέπω ότι θα ξανανοίξουν οι τσαγκάρηδες, οι μαραγκοί και οι γανωτες....και φυσικά θα κλείσουν οι κρεοπώλες και οι Delicieux...
04 Ιουλίου, 2008
ΔΙΧΩΣ ΜΝΗΜΗ
Σε δωμάτιο ενός ξενοδοχείου με παχιά μοκέτα, μεγάλο υπέρδιπλο κρεβάτι, με μεγάλη τζαμαρία χωρίς πόρτα με θέα στη μεγάλη πόλη. Μια γυναίκα πάνω στο κρεβάτι δείχνει κουρασμένη. Κοιτάει το ενυδρείο με το μπλε φως. Χτυπάει η πόρτα. Η Δάφνη νομίζει ότι είναι η υπηρεσία δωματίου. Αρνείται να ανοίξει. Το άτομο συνεχίζει να χτυπάει επίμονα. Τελικά ανοίγει. Μια γυναίκα με βινύλ παντελόνι, βαμμένη και ψηλά τακούνια μπαίνει κρατώντας μια σαμπάνια στο χέρι. Η Δάφνη δείχνει να μην την ξέρει. Η γυναίκα είναι προκλητική. Κάθεται σε μια πολυθρόνα απέναντι από το κρεβάτι δίπλα στh τζάμαρία. Η Δαφνη έχει ταραχτεί. Η Δάφνη είναι καιρό μόνη και πήγε στο ξενοδοχείο (που είχε περάσει ένα βράδυ με έναν άγνωστο που μετά χάθηκε) Η γυναίκα με το βινύλ είναι το είδωλο της Δάφνης. Στη διάρκεια του έργου βγάζει τα υπερβολικά ρούχα και μένει με ένα ίδιο φόρεμα με της δάφνης. Είναι αυτή, αλλά αρχικά εμφανίζεται σαν η γυναίκα που η Δάφνη θα ήθελε να ήταν. Η Δάφνη αρνείται αυτό που όλοι ξέρουν, ότι είμαστε μόνοι και η ευτυχία κρατάει για λίγο. Και ότι τίποτα δεν είναι όπως το νομίζεις. Η διάλυση της μοναξιάς. Συνύπαρξη στο όλο του σύμπαντος. Όλα είναι θέμα σκέψης. Η απογοήτευση είναι μια παρεξήγηση, το αυτονόητο της ύπαρξης υπερβαίνει τα πάντα
03 Ιουλίου, 2008
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...
"Λυσσασμένη γάτα".
Έργο με σημερινές αναφορές. Μια οικογένεια, με μυστικά και πάθη. Οι χαρακτήρες συγκρούονται και εκρήγνυνται. Το μυστικό για την έκρηξη είναι το αλκοόλ που κρύβεται στη πρόσμιξη. Ο Μπρικ πίνει και μέσα στο κεφάλι του είναι οι φωνές της Μάγκυ και του φίλου του. Η Μάγκυ μιλάει δυνατά, πολύ δυνατά και ακατάπαυστα και τρελαίνει αυτόν όπως και εμάς. Μονότονοι διάλογοι που εμπεριέχουν πάντα ένα «σ αγαπώ» σχεδόν απονεκρωμένο. Ο Μπρικ ωραίος και δυνατός, αθλητής παροπλισμένος, πνίγει στο ποτό το μεγάλο «αν» που οδήγησε το Σκιπερ στο θάνατο και αυτόν στην αυτοκαταστροφή. Όλα θα μπορούσαν να ήταν αλλιώς αν είχε άλλο πατέρα, αν δεν μισούσε τη Μαγκυ, αν αγαπούσε τον εαυτό του και εάν παραδεχόνταν την αλήθεια.
Η παράσταση ήταν συγκλονιστική με ένα κοράκι στην κορυφή του σκηνικού. Οι ερμηνείες ήταν γεμάτες ένταση και ακρίβεια στην έκφραση, την κίνηση και την αισθαντικότητα. Η σκηνοθεσία ήταν κλασσική και τοποθετούσε το έργο σε χρόνο απροσδιόριστο χωρίς σκηνογραφικές ή ενδυματολογικές ανακατευθύνσεις. «ΑΗΔΙΑ»- ECKEL, «ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ» οι λόγοι ύπαρξης του πρωταγωνιστή και του πατέρα του.
όταν εισαι νέος αυτά σε ενοχλούν, όταν μεγαλώνεις τα συνηθίζεις.